Tom Hardy & Austin Butler in The Bikeriders trailer

20th Century Studios heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor The Bikeriders, met een voorproefje van de komende dramafilm met Austin Butler, Tom Hardy en Jodie Comer.

De trailer van de film geeft fans een blik op Butler en Hardy, die beiden te zien zijn als leden van een motorbende uit Chicago. Bekijk de trailer hieronder.

The Bikeriders trailer

The Bikeriders

Geïnspireerd door het gelijknamige fotoboek van Danny Lyon uit 1967, is The Bikeriders geschreven en geregisseerd door Jeff Nichols. De film heeft rollen voor Austin Butler, Tom Hardy, Jodie Comer, Norman Reedus, Michael Shannon, Boyd Holbrook, Toby Wallace, Karl Glusman, Mike Faist, Damon Herriman, Emory Cohen, Beau Knapp en Happy Anderson.

Bezien door de levens van haar leden evolueert de club in de loop van een decennium van een verzamelplaats voor lokale buitenstaanders naar een meer sinistere bende, die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt.

Executive producers zijn Fred Berger, Sam Hanson, David Kern, Yariv Milchan, en Michael Schaefer, Arnon Milchan, Kierke Panisnick.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...