Trailer voor Prime Video serie Wilderness

Amazon Studios heeft de trailer vrijgegeven van de serie Wilderness, een thrillerdrama met Jenna Coleman die uitgebreide wraak op haar man plant nadat ze erachter komt dat hij haar heeft bedrogen met een collega.

De video biedt het eerste fragment van Taylor Swift’s heropname van haar hit ‘Look What You Made Me Do’ uit 2017 van haar langverwachte album Reputation (Taylor’s Version). De serie is vanaf 15 september beschikbaar op Prime Video.

Bekijk hieronder de trailer van Wilderness.

Serie Wilderness teaser trailer

Wilderness volgt het Britse echtpaar Liv en Will die alles lijken te hebben: een ijzersterk huwelijk; een glamoureus nieuw leven in New York, duizenden kilometers verwijderd van hun provinciale geboorteplaats; en nog steeds jong genoeg om te voelen dat hun hele leven voor hen ligt. Totdat Liv hoort over de affaire van Will.

Een gebroken hart wordt snel gevolgd door een andere emotie: woede. Wraak is haar enige optie, en wanneer Will een reis door de epische Nationale Parken van Amerika voorstelt om hun relatie een nieuwe start te geven, weet Liv precies hoe ze die moet krijgen… Wilderness is een verwrongen liefdesverhaal, waarin een droomvakantie en een zogenaamd ‘gelukkig… ever-after’ al snel verandert in een levende nachtmerrie.

Gebaseerd op BE Jones’ gelijknamige roman is de serie geschreven en gemaakt door Marnie Dickens, met So Young Kim als regisseur. Uitvoerende producenten zijn Kim en Elizabeth Kilgarriff, terwijl Firebird Pictures het project produceert.

Jenna Coleman wordt vergezeld door Oliver Jackson-Cohen als Will, Ashley Benson als Cara en Eric Balfour als Garth.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...