Serie Ted van Seth MacFarlane vanaf 22 februari op SkyShowtime Nederland

Vanaf 22 februari maakt de wereldwijd populaire, en beruchte, teddybeer Ted een comeback in de nieuwe serie Ted, een prequel van de gelijknamige films. Alle zeven afleveringen zijn vanaf deze datum exclusief te zien op SkyShowtime Nederland. Bekijk hieronder de trailer.

De trailer toont Ted (ingesproken door Seth MacFarlane) en John Bennett (gespeeld in de films door Mark Wahlberg en in de serie door Max Burkholder) terwijl ze de middelbare school doorstaan ​​en ze in tegenslagen verzeild raken met drugs, seks en kattenkwaad.

Ted serie op SkyShowtime Nederland

In deze komische prequel-serie van de Ted-films is het 1993 en heeft Ted de beer (Seth MacFarlane) zijn kortstondige roem achter zich gelaten. Hij woont nu thuis in Framingham, Massachusetts met zijn beste vriend, de zestienjarige John Bennett (Max Burkholder), John zijn ouders Matty en Susan (Scott Grimes en Alanna Ubach) en nicht Blaire (Giorgia Whigham). Samen met John begint Ted aan zijn eerste schooljaren en ervaart hij, met de waterpijp in de hand, de ups en downs van het tienerleven. Hoewel de grofgebekte Ted niet altijd een goede invloed heeft op John, is hij een trouwe vriend die altijd bereid is om zich in te zetten voor vriendschap.

In de Ted prequelserie zijn er rollen voor MacFarlane, Alanna Ubach, Giorgia Whigham (The Punisher, 13 Reasons Why), Max Burkholder (Parenthood) en Scott Grimes (Oppenheimer, The Orville). De show komt van MacFarlane’s Fuzzy Door-productiebanner en vindt plaats voorafgaand aan de twee films in de tijdlijn van Ted.

De eerste twee Ted-films werden een hit voor Universal Pictures en MacFarlane en hadden rollen voor zowel MacFarlane als Mark Wahlberg als Ted en de volwassen versie van John Bennett – Teds beste vriend. De twee films brachten wereldwijd meer dan $ 750 miljoen op, waarbij de eerste Ted de best scorende originele R-rated komediefilm aller tijden werd.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...