Trailer en poster voor Alien Romulus

Er is een nieuwe Alien: Romulus trailer en poster verschenen. Deze kun je hieronder bekijken. Het langverwachte volgende deel in de iconische horrorfranchise, is een op zichzelf staand deel dat zich afspeelt tussen de gebeurtenissen van Alien (1979) en Aliens (1986).

Alien: Romulus zal op 14 augustus 2024 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Je kunt de nieuwe Alien: Romulus trailer en poster hieronder bekijken.

Alien: Romulus

Alien Romulus trailer

Terwijl zesharedMepten van een verlaten ruimtestation afspeuren, komt een groep jonge ruimtekolonisten oog in oog te staan ​​met de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.

Alien: Romulus wordt de vierde film geregisseerd door Fede Álvarez. Het komt van een scenario dat hij samen met Rodo Sayagues schreef, gebaseerd op personages gemaakt door Dan O’Bannon en Ronald Shusett. Alien: Romulus is de zevende film in de franchise, en de negende over xenomorfen, als je de Aliens vs. Predator-crossoverfilms meetelt.

De Alien-franchise begon in 1979 met de beruchte film met Sigourney Weaver, geregisseerd door Ridley Scott. Het werd gevolgd door Aliens uit 1986, Alien3 uit 1992 en Alien Resurrection uit 1997 voordat het vervolgens een cross-over kreeg met de franchise in Alien vs. Predator uit 2004 en Alien vs. Predator: Requiem uit 2007. Scott keerde in 2012 terug naar de franchise met Prometheus, gevolgd door Alien: Covenant uit 2017.

De cast van de film bestaat uit Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) en Aileen Wu. Alien en Prometheus regisseur/maker Ridley Scott produceert samen met Michael Pruss en Walter Hill.

Uitvoerende producenten voor de film zijn onder meer Fede Álvarez, Elizabeth Cantillon (Charlie’s Angels), Brent O’Connor (Bullet Train) en Tom Moran (Unstoppable).

Alien: Romulus zal op 14 augustus 2024 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...