Grey’s Anatomy seizoen 20 vanaf 13 juni op Disney Plus Nederland

Grey’s Anatomy seizoen 20 is vanaf 13 juni te zien op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Het ziekenhuisdrama van Shonda Rhimes (Bridgerton) is al jarenlang een groot succes en volgt de levens van chirurgisch stagiairs en assistent-chirurgen in een fictief ziekenhuis in Seattle. Origineel castlid en titulaire ster Ellen Pompeo is sinds vorig seizoen vertrokken uit de reeks.

Dr. Meredith Grey mag dan aan het einde van seizoen 19 naar Boston zijn verhuisd, toch staat ze centraal in de nieuwe teaser voor seizoen 20. Het lijkt erop dat ze in de komende afleveringen een paar keer teruggaat naar Grey Sloan Memorial Hospital.

Er werd ook een nieuwe lichting medische stagiaires geïntroduceerd in de serie, met vijf nieuwe vaste acteurs in de vorm van Alexis Floyd als dr. Simon Griffin, Niko Terho als dr. Lucas Adams, Midori Francis als dr. Mika Yasuda, Adelaide Kane als dr. Jules Millin, en Harry Shum Jr. als Dr Daniel “Blue” Kwan.Grey’s Anatomy seizoen 20 op Disney Plus

Meredith Grey en haar collega’s zijn co-assistenten in Seattle Grace Hospital, binnen een van de zwaarste chirurgische opleidingsprogramma’s in de VS, waar de praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn. Ervaren artsen geven leiding en proberen te zorgen dat de nieuwelingen niet instorten. De groep leert al snel dat ze goed moeten nadenken over elke beslissing. Ze beseffen dat zij de enigen zijn die elkaars tegenslagen en angsten begrijpen en elkaar kunnen steunen. Grey’s Anatomy laat zien dat geneeskunde noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven bestaat uit grijstinten.

Grey’s Anatomy heeft rollen voor Ellen Pompeo, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Kelly McCreary, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Jake Borelli, Anthony Hill. Daarnaast zijn er rollen voor Alexis Floyd (Inventing Anna), Niko Terho (The Thing About Harry), Midori Francis (Good Boys), Adelaide Kane (Once Upon a Time) and Harry Shum Jr. (Glee).

Grey’s Anatomy is gemaakt en wordt geproduceerd door Shonda Rhimes (Scandal, How to Get Away with Murder). Betsy Beers (Scandal, How to Get Away with Murder), Mark Gordon (Saving Private Ryan), Krista Vernoff, William Harper, Zoanne Clack, Debbie Allen en Fred Einesman zijn uitvoerend producenten. Grey’s Anatomy wordt geproduceerd door ABC Studios.

Grey’s Anatomy seizoen 20 kijken

Grey’s Anatomyseizoen 20 is vanaf 13 juni te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...