Trailer en poster voor Dune: Part Two

Warner Bros. en Legendary hebben de trailer en poster vrijgegeven van de langverwachte Dune: Part Two. Bekijk deze hieronder. Dune: Part Two verschijnt 2 november 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Dune: Part Two trailer

Dune: Part Two

Deze vervolgfilm onderzoekt de mythische reis van Paul Atreides terwijl hij zich verenigt met Chani en de Fremen en op een wraakzuchtige oorlogspad is tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Dune: Part Two wordt wederom geregisseerd door Denis Villeneuve. De terugkerende cast bestaat uit Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, Javier Bardem, Josh Brolin en Stephen McKinley Henderson. Nieuwe rollen zijn er voor Christopher Walken als keizer Shaddam IV, Florence Pugh als prinses Irulan, Austin Butler als Feyd-Rautha, Léa Seydoux als Lady Margot en Souheila Yacoub als Shishakli.

Na de release kreeg de eerste film lovende kritieken van zowel fans als critici. Het leverde ook maar liefst 10 Academy Award-nominaties op. Het won er zes, waaronder Best Original Score, Best Sound, Best Film Editing, Best Cinematography, Best Production Design en Best Visual Effects.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...