Teaser voor Netflix serie MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story

Netflix heeft eindelijk de eerste details bekendgemaakt voor Monsters seizoen 2, dat dient als vervolg op Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story van vorig jaar. De eerste aflevering brak streamingrecords door in de eerste 60 dagen 1 miljard uur kijktijd te vergaren.

De eerste trailer van Monsters seizoen 2 bevestigt dat het tweede deel Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story zal heten. De gelimiteerde serie draait om de beruchte moordzaak uit het begin van de jaren negentig, waarbij twee broers uit een rijke familie betrokken waren die werden veroordeeld voor de moord op hun ouders. De video bevat ook een fragment van het echte 9-11-oproep van de gebroeders Menendez tijdens de nacht van de moord.

Bekijk hieronder de teaser trailer van Monsters seizoen 2.

In 1989 werden José en Kitty meerdere keren neergeschoten met een jachtgeweer in hun herenhuis in Beverly Hills. Hun kinderen, Lyle en Erik Menendez, stonden oorspronkelijk niet onder verdenking. Vanwege de buitensporige uitgaven van de broers en zussen na de dood van hun ouders, werden ze uiteindelijk aangewezen als potentiële verdachten. De aanklager beschuldigde hen ervan hun ouders te hebben vermoord voor hun erfenis. Tijdens de veelbesproken rechtszaken onthulden de broers dat ze allebei fysiek, emotioneel en seksueel werden misbruikt door toedoen van hun vader, wat hen dwong hun ouders te vermoorden uit angst voor hun leven.

In 1996 werden Lyle en Erik Menendez officieel veroordeeld tot levenslang in de gevangenis. Netflix heeft ook “exclusieve toegang” tot de broers voor een aanstaande documentaire over de controversiële zaak.

MONSTERS The Lyle and Erik Menendez Story is mede gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Ryan Murphy en Ian Brennan, die al lang samenwerken. De toekomstige seizoenen zullen de verhalen vertellen van andere monsterlijke figuren die de samenleving hebben beïnvloed.

Het eerste seizoen had rollen voor Evan Peters (American Horror Story), Niecy Nash (Scream Queens), Penelope Ann Miller (American Crime), Shaun J. Brown (Run) en Colin Ford (Daybreak), evenals Oscarwinnaar Richard Jenkins. Voor zijn optreden als de titulaire seriemoordenaar won Peters een Golden Globe-prijs voor Beste Acteur – Miniserie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter