Trailer en poster voor Extraction 2 met Chris Hemsworth

Netflix geeft de officiële trailer en poster van Extraction 2 vrij. Chris Hemsworth keert terug als Tyler Rake in het vervolg op de Netflix’ blockbuster-actiefilm Extraction.

In 2020 maakte de wereld kennis met een nieuwe held: Tyler Rake (Chris Hemsworth), een onverschrokken huurling die begint aan de dodelijkste missie van zijn carrière. Maar wat verloren lijkt… kan alsnog gewonnen worden.

Extraction 2 trailer

Extraction 2 trailer

Extraction 2 trailer

In Extraction 2, het vervolg op Netflix’ blockbuster-actiefilm Extraction, zien we Chris Hemsworth terug als Tyler Rake. Na het redden van Ovi uit de handen van zijn ontvoerders en het verslaan van zijn vijanden, leek het lot van Tyler Rake (Chris Hemsworth) onzeker. Maar na de gebeurtenissen uit de eerste film ternauwernood overleefd te hebben, moet Rake opnieuw aan de slag. De Australische Black Ops huursoldaat heeft weer een dodelijke missie: het redden van de familie van een meedogenloze Georgische gangster, uit de gevangenis.

De film wordt geregisseerd door Sam Hargrave op basis van een scenario door Joe Russo. Geproduceerd wordt de film door Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall en Sam Hargrave.

De cast bestaat uit namen als Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt en Tinatin Dalakis.

Extraction 2 is vanaf 16 juni 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

 

You may also like...