Walker seizoen 4 aangekondigd

The CW heeft Walker seizoen 4 aangekondigd. Walker werd beschouwd als de koploper onder de series van The CW om een ​​verlenging te krijgen. Het presteert sterk in de kijkcijfers en is dit seizoen de meest bekeken lineaire show van het netwerk in Total Viewers.

De serie wordt ook zeer efficiënt geproduceerd door CBS Studios, iets dat essentieel is voor de nieuwe CW, die heeft benadrukt dat ze zouden overgaan op goedkopere scriptprogrammering om het netwerk winstgevend te maken.

Zelfs met dat alles in overweging, ontving Walker slechts een bestelling van 13 afleveringen versus de seizoenen van 18-20 afleveringen die het tot nu toe heeft geproduceerd. Brad Schwartz, President of Entertainment bij The CW Network, vertelde:

“Over the past three seasons, Walker has become the top performing series on The CW with a passionate fanbase and a fantastic cast and creative team led by Jared Padalecki, who has now been a leading man on the network for over twenty years. As we build a great big new future for The CW, we are thrilled to be staying in business with our partners at CBS Studios and we cannot wait to have Walker back on the schedule.”

Hoofdrolspeler Jared Padalecki vertelde:

“I’m so excited and grateful to continue the Walker legacy for another season alongside our partners at CBS Studios and The CW. We can’t wait to make Season 4 bigger and better than ever and to lasso even more fans into the Walker family. Let’s ride!”

Walker seizoen 4

Walker is een nieuwe versie van de langlopende serie Walker, Texas RangerJared Padalecki speelt Cordell Walker, een weduwnaar en vader van twee kinderen met zijn eigen morele code, die terugkeert naar Austin nadat hij undercover is geweest voor twee jaar.

Austin, Texas. Cordell Walker keert na twee jaar undercover te zijn geweest terug naar zijn familie. Hij probeert het contact met zijn kinderen weer op te bouwen en een gemeenschappelijke basis te vinden met zijn nieuwe partner. Hij gaat er werken als Texas Ranger en krijgt een vrouwelijke partner, een van de eersten in de geschiedenis van de organisatie. De gebroken weduwnaar en vader van twee begint echter meer en meer achterdochtiger te worden over de dood van zijn vrouw.

Naast Padalecki bestaat de cast ook uit Ashley Reyes, Keegan Allen, Violet Brinson, Molly Hagan, Kale Culley, Coby Bell, Jeff Pierre, Mitch Pileggi en Odette Annable.

Walker is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Anna Fricke en uitvoerend geproduceerd door Dan Lin, Lindsey Liberatore, Padalecki, Steve Robin en Russel Friend. De serie is van CBS Studios in samenwerking met Rideback.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...