Trailer en poster voor HALO seizoen 2

Paramount+ heeft een Halo seizoen 2 trailer en poster uitgebracht. Het langverwachte seizoen 2 van de succesvolle serie HALO, is vanaf februari 2024 exclusief te zien op SkyShowtime Nederland. Vanaf 9 februari zijn de eerste twee afleveringen te zien op het platform, met daarna iedere week een nieuwe aflevering.

Bekijk hieronder de trailer. De video biedt fans een blik op de actievolle terugkeer van de show, waarin de gevaarlijke reis van Master Chief naar het vinden van het antwoord voor het voortbestaan ​​van de mensheid wordt getoond.

Halo seizoen 2 trailer

Halo seizoen 2 trailer

In seizoen twee leidt Master Chief John-117 zijn team van elite spartanen in de strijd tegen een buitenaardse dreiging bekend als de Covenant. Na een schokkende gebeurtenis op een verlaten planeet voelt John dat de oorlog dreigt te veranderen. Hij riskeert alles om te bewijzen wat niemand anders wil geloven: dat de Covenant zich voorbereidt om de grootste vesting van de mensheid aan te vallen. Met de Melkweg op de rand van afgrond begint John aan zijn reis op zoek naar de sleutel tot de redding of uitroeiing van de mensheid: de Halo.

Halo is uitvoerend geproduceerd door showrunner David Wiener. In de serie zijn er rollen voor Pablo Schreiber (American Gods) als Master Chief, Natascha McElhone (Californication) als Dr. Halsey, Jen Taylor (Halo game series) als Cortana, Bokeem Woodbine (Fargo) als Soren-066, Shabana Azmi (Fire) als Admiral Margaret, Natasha Culzac (The Witcher) als Riz-028, Olive Gray (Half Moon Investigations) als commandant Miranda Keyes, Yerin Ha (Reef Break) als Kwan Ha, Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron) als Vannak-134, Kate Kennedy (Catastrofe) als Kai-125, Charlie Murphy (Peaky Blinders) als Makee en Danny Sapani (Penny Dreadful) als Kapitein Jacob Keyes.

Seizoen 2 introduceert ook nieuwe castleden, waaronder Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) als James Ackerson, een formidabele inlichtingenagent die zijn carrière heeft doorgebracht met het beklimmen van de gelederen van het geheime Office of Naval Intelligence van de VN-Veiligheidsraad, en Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive) als Talia Perez, een korporaal gespecialiseerd in taalkunde voor een communicatie-eenheid van het Korps Mariniers van de VN-Veiligheidsraad en een relatief nieuwe rekruut die nog geen echte strijd heeft meegemaakt.

HALO seizoen 2 is vanaf 9 februari 2024 te zien op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...