Trailer en poster voor live-action film Borderlands

Lionsgate heeft de trailer en poster vrijgegeven van de Borderlands film. In de videogameverfilming zijn er rollen voor Jack Black als Claptrap, Cate Blanchett als Lilith, Kevin Hart als Roland, Jamie Lee Curtis als Dr. Patricia Tannis, Ariana Greenblatt als Tiny Tina, en een psychopaat. Bekijk de trailer hieronder.


Borderlands film

Borderlands film trailer

Lilith, een beruchte outlaw met een mysterieus verleden, keert met tegenzin terug naar haar thuisplaneet Pandora om de vermiste dochter van de machtigste S.O.B. van het universum, Atlas, te vinden. Lilith vormt een alliantie met een onverwacht team: Roland, een voormalige elitehuurling, die nu wanhopig op zoek is naar verlossing; Tiny Tina, een wilde tienersloper; Krieg, Tina’s gespierde, retorisch uitgedaagde beschermer; Tannis, de wetenschapper met een zwakke greep op het gezond verstand; en Claptrap, een aanhoudend wijze robot. Deze onwaarschijnlijke helden moeten het opnemen tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten om het vermiste meisje te vinden en te beschermen, dat mogelijk de sleutel tot onvoorstelbare macht in handen heeft. Het lot van het universum zou in hun handen kunnen liggen, maar ze zullen vechten voor iets meer: ​​elkaar.

Borderlands is een serie firstpersonshooters met een western-sciencefictionsetting. Het eerste spel verscheen in 2009. Dit spel, en de meeste games daarna, werden door Gearbox gemaakt. De uitgever is 2K.

Borderlands wordt geregisseerd door Eli Roth op basis van een scenario geschreven door Roth en Joe Crombie. De film wordt geproduceerd door Avi Arad en Ari Arad van Arad Productions, samen met Erik Feig van Picturestart. De film wordt geproduceerd door Gearbox-oprichter Randy Pitchford en CEO van Take-Two Interactive Strauss Zelnick. James Myers en Aaron Edmonds van Lionsgate houden toezicht op het project, samen met Emmy Yu van Arad en Lucy Kitada en Royce Reeves-Darby van Picturestart.

De cast van de film bestaat uit Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Jamie Lee Curtis, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu, Haley Bennett, Édgar Ramírez, Bobby Lee, Olivier Richters, Janina Gavankar, Gina Gershon, Cheyenne Jackson, Charles Babalola, Benjamin Byron Davis, Steven Boyer, Ryann Redmond en Penn Jillette.

Borderlands film releasedatum

De film Borderlands landt op 8 augustus 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...