Zendaya schittert in trailer voor tennisdrama Challengers

MGM heeft een gloednieuwe trailer onthuld voor Luca Guadagnino’s volgende film Challengers met in de hoofdrol Emmy-winnaar Zendaya als voormalig tenniswonder Tashi Duncan. Challengers is vanaf 25 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien.

De video toont Tashi Duncan, die te maken krijgt met de nasleep van haar levensveranderende blessure, terwijl ze midden in een intense liefdesdriehoek terechtkomt. Het benadrukt ook de macht die ze heeft over twee collega-tennissers die strijden om haar genegenheid te winnen. Bekijk de trailer hieronder.Challengers film trailer

Challengers is een film van de visionaire regisseur Luca Guadagnino, met Zendaya in de rol van Tashi Duncan, een voormalige talentvolletennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op alsbuiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioendie bezig is aan een wat mindere periode (Mike Faist). Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te krijgen nemen een verrassendewending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick (Josh O’Connor), zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Alszaken uit hun verleden er dan toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordtTashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moetenworden betaald.

De film is geschreven door Justin Kuritzkes en geregisseerd door Luca Guadagnino.

De film wordt geleid door Zendaya (Euphoria, Dune: Part Two) als Tashi Duncan, Mike Faist (West Side Story) als Art Donaldson en Josh O’Connor (The Crown) als Patrick Zweig. Het is uitvoerend geproduceerd door Bernard Bellew, met Guadagnino en Amy Pascal als producenten. Er zal ook muziek te horen zijn van Trent Reznor en Atticus Ross. Dit markeert Zendaya’s nieuwste samenwerking met Pascal na samenwerking in de Spider-Man-films.

Challengers is vanaf 25 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...