Trailer en releasedatum voor Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead remake

De officiële trailer voor de komende remake van de cultkomedie Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead uit 1991 is vrijgegeven.

In de video wordt de voor een Oscar genomineerde June Squibb geïntroduceerd als de titulaire babysitter, wiens komst de zomerplannen van vier broers en zussen verijdelt. De remake van Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead zal op 12 april in de bioscoop verschijnen, gevolgd door zijn streamingdebuut op BET+ op een later tijdstip.

Bekijk hieronder de trailer van Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead.Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead remake

De plannen van de zeventienjarige Tanya Crandell voor een zorgeloze zomer ontsporen wanneer haar tot het uiterste gestresste moeder vertrekt voor een wellnessretraite en Tanya en haar drie broers en zussen de leiding geeft over een griezelige (en racistische) oude babysitter. Door de plotselinge dood van de babysitter hebben de kinderen een tekort aan geld en zijn ze terughoudend om moeder voortijdig uit haar broodnodige R&R te halen, dus wordt Tanya gedwongen een baan te zoeken. Ze doet zich voor als volwassene, krijgt een baan als uitvoerend assistent bij een modebedrijf en komt van de ene op de andere dag in de wereld van volwassenheid en ouderschap terecht.

Don’t Tell Mom the Babysitter’s Dead wordt geregisseerd door Wade Allain-Marcus op basis van een scenario geschreven door Chuck Hayward. In de remake zijn er ook rollen voor Nicole Richie, Jermaine Fowler, Simone Joy Jones, Donielle Hansley Jr., Ayaamii Sledge, Carter Young, Miles Fowler, Gus Kenworthy, Tyriq Withers en meer. Het wordt geproduceerd door Juliet Berman, Juliana Maio, Justin Nappi en Oren Segal, met Tyra Banks als uitvoerend producent. Het is afkomstig van Treehouse Pictures, Lighthouse Productions, SMiZE Productions en BET Studios.

In de originele film speelde Emmy-winnares Christina Applegate de rol van Sue Ellen Crandell. Ondanks negatieve recensies en slechte box office-prestaties, kreeg de film nog steeds een cultstatus nadat hij op VHS en kabeltelevisie was uitgebracht.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...