Trailer van Hulu-serie Rivals met David Tennant en Aidan Turner

Hulu heeft de teaser trailer onthuld voor Rivals, een komende achtdelige televisieserie vol romantische verwikkelingen, lafhartige deals, seks en humor. Het is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jilly Cooper.

Rivals speelt zich af in 1986 en duikt in de wereld van onafhankelijke televisie. En met een serie die de overdaad en het drama van het tv-landschap aanpakt, beschikt Rivals ook over een cast met grote namen uit de industrie, waaronder David Tennant (Doctor Who) als Lord Tony Baddingham en Aidan Turner (Poldark) als Declan O’Hara.

Hieronder kun je de teaser trailer bekijken.

Rivals

Tegen de achtergrond van het drama, de excessen en de schokkende capriolen van de macht grijpende sociale elite van het Engeland van de jaren tachtig, duikt ‘Rivals’ voor het eerst in de meedogenloze wereld van de onafhankelijke televisie in 1986.

Naast Turner en Aidan zijn er rollen voor Alex Hassell (Cowboy Bebop) als Rupert Campbell-Black, Bella Maclean (Sex Education) als Taggie O’Hara, Katherine Parkinson (Here We Go) als Lizzie Vereker en Nafessa Williams (Black Lightning) als Cameron Cook. Andere rollen zijn er voor Emily Atack als Sarah Stratton, Catriona Chandler als Caitlin O’Hara, Oliver Chris als James Vereker, Danny Dyer als Freddie Jones, Rufus Jones als Paul Stratton, Lisa McGrillis als Valerie Jones, Luke Pasqualino als Bas Baddingham, Claire Rushbrook als Lady Monica Baddingham en Victoria Smurfit als Maud O’Hara.

De serie wordt geproduceerd door Happy Prince, onderdeel van ITV Studios. Uitvoerende producenten zijn Dominic Treadwell-Collins, Alexander Lamb, Felicity Blunt, Laura Wade, Cooper en Lee Mason.

Er is nog geen exacte releasedatum vastgesteld voor Rivals, maar er werd aangekondigd dat het later dit jaar zal verschijnen op Hulu in de Verenigde Staten en op Disney Plus in Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...