Trailer voor The Union met Halle Berry & Mark Wahlberg

Netflix heeft een nieuwe trailer onthuld voor The Union, waarin de komende actiekomedie van de streamer met Halle Berry en Mark Wahlberg wordt belicht.

Geregisseerd door Julian Farino, volgt The Union een man (Wahlberg) die leeft als bouwvakker die door een vrouw (Berry) in de spionagewereld wordt gerekruteerd. De film is geschreven door Joe Barton en David Guggenheim, met Jennifer Madeloff als uitvoerend producent.

The Union zal op 16 augustus 2024 op Netflix verschijnen. Bekijk hieronder de trailer.

The Union trailer netflix

The Union

Mike (Mark Wahlberg) is gelukkig met een eenvoudig leven als bouwvakker in zijn geboorteland New Jersey – totdat zijn lang verloren middelbare schoolliefde Roxanne (Halle Berry) opduikt met meer aan haar hoofd dan romantiek. Ze weet dat hij de juiste man voor de klus is en rekruteert Mike voor een gevaarlijke inlichtingenmissie in Europa, die hen weer samenbrengt in een wereld vol spionnen en snelle achtervolgingen, waarbij de vonken er vanaf vliegen.

In The Union, geregisseerd door Julian Farino (Giri/Haji, Entourage), zijn ook rollen voor Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee, Jackie Earle Haley en J.K. Simmons.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...