Trailer voor Adam Sandler Netflix film Spaceman

Netflix heeft de volledige trailer uitgebracht voor de film Spaceman, het komende sciencefictiondrama met in de hoofdrol Adam Sandler als astronaut. Fans hoeven niet lang te wachten om het drama te zien, want het zal vanaf 1 maart 2024 op Netflix te streamen zijn. Bekijk de trailer hieronder.

Tijdens een interview met Tudum sprak regisseur Johan Renck over de onverwachte keuze voor hoofdrolspeler Sandler. Hij zei:

 “I really wanted to have a performance from him that had nothing to do with the Adam Sandler we all know. I don’t think people understand how [although] he may come across as funny and sweet and all that, he’s very intelligent, really smart, profound.”

Spaceman film trailer

Na zes maanden op een eenzame onderzoeksmissie naar de rand van het zonnestelsel realiseert een astronaut, Jakub (Adam Sandler), zich dat het huwelijk dat hij achterliet misschien niet op hem wacht als hij terugkeert naar de aarde. Wanhopig om het weer goed te maken met zijn vrouw Lenka (Carey Mulligan), wordt hij geholpen door een mysterieus wezen uit het begin der tijden dat hij in het ruim van zijn schip aantreft. Hanuš (ingesproken door Paul Dano) probeert samen met Jakub uit te zoeken wat er mis is gegaan voordat het te laat is.

De film is gebaseerd op Jaroslav Kalfars roman Spaceman of Bohemia uit 2017 en is geregisseerd door Emmy-winnende filmmaker Johan Renck (Tsjernobyl) op basis van een scenario geschreven door Colby Day. Adam Sandler wordt vergezeld door Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Lena Olin, met Isabella Rossellini en Paul Dano. Het wordt geproduceerd door Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan en Michael Parets for Free Association, met Ben Ormand, Renck en Barry Bernardi als uitvoerende producenten.

De film Spaceman is vanaf 1 maart te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...