Trailer voor American Horror Story: Delicate

De eerste officiële American Horror Story: Delicate teaser trailer is online verschenen. Het toont een sinistere twaalfde seizoen in de langlopende franchise van Ryan Murphy.

De eerste blik op de serie geeft een voorproefje van drie van de belangrijkste sterren voor het komende seizoen, waaronder Emma Roberts, Cara Delevingne en Kim Kardashian. Alle drie zijn ze gekleed in blonde pruiken met een bleke huid en een zonnebril. Aan het einde van de trailer houdt Kardashian een ingebakerde baby vast, wat verwijst naar het hoofdverhaal voor het komende seizoen.

Bekijk de American Horror Story: Delicate teaser trailer hieronder.

American Horror Story: Delicate

American Horror Story: Delicate wordt het eerste seizoen dat is gebaseerd op bronmateriaal, met name Danielle Valentine’s aankomende roman Delicate Condition. Het volgende deel wordt geschreven en geproduceerd door Halley Feiffer, die ook de showrunner zal zijn. Dit markeert de laatste samenwerking van Feiffer met Ryan Murphy nadat hij een van de schrijvers was van Impeachment: American Crime Story.

The Push ontmoet The Silent Patient in een aangrijpende thriller die een vrouw volgt die ervan overtuigd is dat een sinistere figuur er alles aan doet om ervoor te zorgen dat haar zwangerschap nooit zal plaatsvinden – terwijl de mannen in haar leven weigeren een woord van haar te geloven.

American Horror Story is een anthologieserie bedacht door Ryan Murphy en Brad Falchuk, die in de VS op 5 oktober 2011 debuteerde op FX Networks. Ieder seizoen heeft een op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Een groot deel van de hoofdrolspelers duikt desondanks toch in meerdere seizoenen op, meestal in een andere rol.

De serie wordt uitvoerend geproduceerd door Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall en Scott Robertson. Het netwerk FX is momenteel van plan om het laatste seizoen deze zomer uit te brengen in de Verenigde Staten. In Nederland zal American Horror Story: Delicate te zien zijn bij Disney Plus. Wanneer dit seizoen op de streamer verschijnt is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...