Superheldenfilm The Marvels vanaf 10 november in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de trailer

Marvel heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende superheldenfilm The Marvels. Deze kun je hieronder bekijken. The Marvels moet vanaf 10 november 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

The Marvels bioscoop

The Marvels in de Nederlandse bioscoop

Carol Danvers, ook bekend als Captain Marvel, heeft haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Maar onbedoelde gevolgen zorgen ervoor dat Carol de last van een gedestabiliseerd universum op zich neemt. Wanneer haar taken haar naar een abnormaal wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan, ook bekend als mevrouw Marvel, en Carol’s vervreemde nichtje, nu S.A.B.E.R. astronaut Kapitein Monica Rambeau. Samen moet dit onwaarschijnlijke trio samenwerken en leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

In The Marvels keert Oscar-winnares Brie Larson terug in haar rol als Carol Danvers/Captain Marvel. Naast Larson zijn er in het vervolg rollen voor WandaVision-actrice Teyonah Parris als Monica Rambeau en Iman Vellani als Kamala Khan/Ms. Wonder. Extra cast bevat ook de Engelse actrice Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) als de antagonist van het vervolg en de populaire Zuid-Koreaanse acteur Park Seo-Joon in een niet nader genoemde rol.

Geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Studios Motion Pictures, is het bedoeld als het vervolg op Captain Marvel (2019), een voortzetting van de Disney Plus serie Ms. Marvel (2022) en de 33e film in het Marvel Cinematic Universe (MCU). De film is geregisseerd door Nia DaCosta op basis van een scenario dat ze samen met Megan McDonnell, Elissa Karasik en Zeb Wells schreef.

The Marvels is vanaf 10 november 2023 te zien in de bioscoop.

Afbeelding via Marvel

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...