Trailer voor Apple TV+ film Ghosted met Chris Evans & Ana de Armas

De eerste trailer van de Apple TV+ film Ghosted is vrijgegeven, waarin Chris Evans en Ana de Armas te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder. Ghosted is geregisseerd door Dexter Fletcher met een script van Chris McKenna, Rhett Reese en Paul Wernick, van wie de laatste twee mee schreven aan Deadpool en de twee sequels.

ghosted apple tv

Ghosted op Apple TV+

Salt-of-the-earth Cole (Chris Evans) valt hals over kop voor de raadselachtige Sadie (Ana de Armas), maar doet dan de schokkende ontdekking dat ze een geheim agent is. Voordat ze een tweede date kunnen plannen, worden Cole en Sadie meegesleurd in een internationaal avontuur om de wereld te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Evans, Ana de Armas, Adrien Brody, Mike Moh, Amy Sedaris, Tate Donovan. Evans en de Armas zijn tevens uitvoerend producenten van de film.

De film is geregisseerd door Dexter Fletcher op basis van een scenario door Rhett Reese & Paul Wernick, Chris McKenna & Erik Sommers.

De film Ghosted is vanaf 21 april 2023 te zien op Apple TV+.

Afbeelding via Apple TV+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

 

You may also like...