Diego Luna is blij dat Andor eindigt na seizoen 2

We weten inmiddels dat er een Andor seizoen 2 komt op Disney Plus! Andor-acteur Diego Luna heeft nu laten weten dat hij blij is dat de Star Wars-serie eindigt met het komende seizoen twee.

Luna schittert in de titulaire rol, een spin-off van Rogue One: A Star Wars Story. Het eerste seizoen kreeg lovende kritieken en een tweede seizoen is in aantocht.

Seizoen twee wordt het laatste voor de serie en Luna legde aan Variety uit waarom hij blij is dat dat het geval is. Hij zei:

“It’s been bittersweet because every day I know I’m a day closer to the end. It was really nice to approach a series knowing there’s an ending. It doesn’t happen!” 

Hij vervolgde:

“The new conversation on set with streaming is people talking about the possible future. Like, ‘Well, there might be a second season or a third season. This thing of leaving everything open I think is bringing anxiety to actors that needs to be treated. We’re all thinking about something that we can’t know.”

Luna verduidelijkte dat seizoen twee van Andor zal eindigen waar Rogue One begint, en legde uit dat zijn Star Wars-verhaal hierdoor aanvoelt als een ‘lange film’.

“It has a beginning and an end. We all know what’s going to happen. There’s something interesting with the second season, which is that I have a different feeling every day I go to set.”

Eerder zei Luna dat het voor zijn “mentale gezondheid” belangrijk is dat de show na het tweede seizoen stopt en niet doorgaat.

“This is the last season for Andor. It is just a two-season show, which is really important for my mental health. But knowing this is the end, I want to enjoy it and get the best out of this experience.”

Andor seizoen 2

De serie speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen in Rogue One af en volgt de avonturen van de titulaire held-rebellenspion tijdens de beginjaren van de opstand. Het onderzoekt verhalen over spionage en gewaagde missies om de hoop te herstellen in een melkwegstelsel in de greep van een meedogenloos rijk.

De Star Wars-prequelserie heeft rollen voor Diego Luna, Forest Whitaker, Genevieve O’Reilly en Alan Tudyk. Andere rollen zijn er voor nieuwkomers Denise Gough, Stellan Skarsgård, Kyle Soller en Adria Arjona.

Andor wordt geproduceerd door Tony Gilroy, die eerder Rogue One regisseerde.

In Rogue One werkt een groep onwaarschijnlijke helden samen op een missie om de plannen te stelen van de Death Star, het ultieme vernietigingswapen van het rijk. Deze belangrijke gebeurtenis in de Star Wars-tijdlijn brengt gewone mensen samen die ervoor kiezen om buitengewone dingen te doen, en daardoor onderdeel worden van iets groters dan zijzelf.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...