Trailer voor Apple TV+ film Sharper

Apple TV+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Sharper. De film is vanaf 17 februari 2023 te streamen op Apple TV+. Bekijk de trailer hieronder.

De oplichtster Madeline houdt zich op tussen de rijke elite in Manhattan. Ook de jongere Max is een sluwe zwendelaar die de meest complexe opdrachten tot een goed einde brengt waarna hij met een grote som geld ervandoor gaat. Hij richt zijn pijlen op een nieuw project.

Sharper Apple TV+

Sharper op Apple TV+

Niemand is wie ze lijken in Sharper, een neo-noir thriller vol geheimen en leugens, die zich afspeelt tussen de slaapkamers, barrooms en boardrooms van New York City. Personages strijden om rijkdom en macht in een high-stakes spel van ambitie, hebzucht, lust en jaloezie dat het publiek tot het laatste moment zal laten gissen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Julianne Moore, Sebastian Stan, Justice Smith, Briana Middleton, Darren Goldstein, John Lithgow.

De regie is in handen van Benjamin Caron op basis van een scenario door Brian Gatewood en Alessandro Tanaka.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...