Trailer voor Apple TV+ serie Dark Matter met Joel Edgerton en Jennifer Connelly

Apple TV+ heeft vandaag de trailer onthuld van de nieuwe sciencefiction serie Dark Matter, met in de hoofdrol Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi en Oakes Fegley.

De nieuwe Apple Original-serie bestaat uit negen afleveringen. Het is gebaseerd op het boek van New York Times-bestsellerauteur Blake Crouch.

De reeks gaat wereldwijd in première op Apple TV+, met de eerste twee afleveringen op woensdag 8 mei op Apple TV+, gevolgd door elke week een nieuwe aflevering tot en met 26 juni 2024.

Dark Matter

Geprezen als een van de beste sciencefictionromans van het decennium, is Dark Matter een verhaal over de niet ingeslagen weg. De serie volgt Jason Dessen (gespeeld door Edgerton), een natuurkundige, professor en familieman die – op een avond terwijl hij door de straten van Chicago naar huis loopt – wordt ontvoerd in een alternatieve versie van zijn leven. Verwondering verandert al snel in een nachtmerrie wanneer hij probeert terug te keren naar zijn realiteit te midden van het verbijsterende landschap van levens die hij had kunnen leiden. In dit labyrint van realiteiten begint hij aan een aangrijpende reis om terug te keren naar zijn ware familie en hen te redden van de meest angstaanjagende, onverslaanbare vijand die je je kunt voorstellen: hijzelf.

Crouch fungeert als bedenker, uitvoerend producent, showrunner en schrijver naast uitvoerende producenten Matt Tolmach en David Manpearl voor Matt Tolmach Productions. Edgerton fungeert ook als uitvoerend producent.

Dark Matter wordt geproduceerd voor Apple TV+ door Sony Pictures Television.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...