Trailer voor Apple TV+ The Big Door Prize

De officiële The Big Door Prize trailer voor de aankomende dramedyserie van Apple TV+ is vrijgegeven, met Chris O’Dowd als een leraar in een kleine stad wiens leven verandert na de komst van een mysterieuze machine die iemands ware potentieel kan vertellen. De serie staat gepland voor zijn debuut op 29 maart met de eerste drie afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering elke woensdag tot en met 17 mei.

Bekijk hieronder de officiële The Big Door Prize trailer.

The Big Door Prize trailer

De reeks is gebaseerd op MO Walsh’s gelijknamige roman. The Big Door Prize is geschreven en uitvoerend geproduceerd door showrunner David West Read, die vooral bekend is geworden door zijn werk aan de bekroonde komedie Schitt’s Creek.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris O’DowdGabrielle DennisAlly Maki, Josh Segarra, Damon Gupton, Crystal Fox, Sammy Fourlas en Djouliet Amara.

Het vertelt het verhaal van een kleine stad die voor altijd verandert wanneer een mysterieuze machine in de winkel verschijnt, die belooft het ware levenspotentieel van elke bewoner te onthullen. O’Dowd speelt de rol van een goedaardige leraar en familieman genaamd Dusty, die gedwongen wordt zijn eigen geluk in twijfel te trekken nadat zijn gemiddelde leven plotseling verandert met de verschijning van de machine.

David Ellison en Dana Goldberg zijn uitvoerend producenten van The Big Door Prize voor Skydance Television. Miky Lee, Young Kyu Kim en Hyun Park uitvoerend produceren voor CJ ENM/Studio Dragon, samen met Bill Bost en Sarah Walker.

The Big Door Prize is vanaf 2023 te zien op Apple TV Plus.

Afbeelding via Apple TV+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...