Trailer voor Blindspotting seizoen 2

Starz heeft eindelijk de officiële trailer vrijgegeven van Blindspotting seizoen 2, de aanstaande terugkeer van de veelgeprezen comedy-dramaserie, met in de hoofdrol Emmy-winnaar Jasmine Cephas Jones. Het nieuwe seizoen verschijnt op vrijdag 14 april aan met de eerste twee afleveringen.

De video toont Jones’ Ashley terwijl ze door het leven in Oakland blijft navigeren, waar ze probeert zich aan te passen aan haar “nieuwe normaal” – haar zoon Sean alleen opvoeden terwijl nieuwe echtgenoot Miles tijd uitzit in de San Quentin Prison.

Je kunt de officiële trailer van Blindspotting seizoen 2 hieronder bekijken.

Blindspotting seizoen 2

Blindspotting dient als vervolg op Lionsgate’s veelgeprezen komedie-dramafilm met dezelfde naam. Het is afkomstig van schrijvers en uitvoerende producenten Rafael Casal en Daveed Diggs, waarbij de eerste ook de rol van Miles uit de film opnieuw vertolkt in een terugkerende rol. In de serie zijn er rollen voor Jasmine Cephas Jones, Benjamin Earl Turner, Candace Nicholas-Lippman, Jaylen Barron, Atticus Woodward en Helen Hunt.

Seizoen 2 begint negen maanden na het gevangenishuwelijk van Ashley en Miles in de finale van seizoen één. Ashley wringt zich in bochten om te proberen hun zoon in haar eentje op te voeden. Ze bereikt haar breekpunt en reageert dat af op iedereen om haar heen. Miles past zich aan het leven in de gevangenis aan en telt de dagen af ​​tot hun eerste familiebezoekweekend in San Quentin. Rainey doet haar best om Ashley en Sean zich thuis te laten voelen terwijl ze een manier probeert te vinden om achter de tralies verbonden te blijven met haar zoon, maar Ashley heeft alle kaarten in handen.

Trish’s nieuwe bedrijf bloeit, maar ze heeft te maken met jaloezie nu haar beste vriend en zakenpartner Jacque met Cuddie uitgaat. Janelle raakt gefrustreerd door Ashley’s constante behoefte aan steun en begint haar leven op Bali te missen. En dan natuurlijk Earl, zelf net uit de gevangenis omdat hij onbedoeld zijn proeftijd had geschonden, is verhuisd uit het huis van Nancy en probeert een relatie met zijn eigen familie en zijn verleden te herstellen.

De Blindspotting serie is uitvoerend geproduceerd door Jess Wu en Keith Calder van Snoot Entertainment (One Night in Miami), Emily Gerson Saines, Ken Lee en Tim Palen van Barnyard Projects, met Casal als showrunner. Het project herenigt Casal, Diggs, Wu en Calder nadat ze tien jaar hebben gewerkt om de speelfilm tot leven te brengen.

Afbeelding via Starz

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...