Trailer voor Asterix & Obelix in het Middenrijk

Just Entertainment heeft de trailer vrijgegeven voor Asterix & Obelix in het Middenrijk (originele titel Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu). Bekijk deze hieronder.

Nog even en dan gaat de liveaction film Asterix & Obelix in het Middenrijk in première. In deze film, de duurste Europese productie ooit gemaakt, volgen we de avonturen van de oersterke Galliërs Asterix en Obelix in China. Ook zien we voetballer Zlatan Ibrahimović, die zijn filmdebuut maakt als de Romeinse legerleider Antivirus.

Asterix & Obelix in het Middenrijk is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscoop.

Asterix & Obelix in het Middenrijk

Asterix & Obelix in het Middenrijk trailer

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Doo Deng gevangengenomen. Met de hulp van de Fenicische koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht T at Han vlucht de enige dochter van de keizerin, prinses Fu Yi, naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. En zo begint hun grote avontuur op weg naar China. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook op weg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning…

De cast bestaat uit namen als Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Vincent Cassel, Mélanie Thierry, Linh Dan Pham, Jonathan Cohen, Marion Cotillard.

De Nederlandse stemmen worden ingesproken door onder andere Frank Lammers, Buddy Vedder, Fedja van Huêt, Jan Kooijman. Daarnaast is ook Vajèn van den Bosch te horen. Zij leent haar stem uit aan niemand minder dan Cleopatra.

De film is geregisseerd door Guillaume Canet.

De film Asterix & Obelix in het Middenrijk is vanaf 15 februari 2023 in de bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en ander entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...