Trailer voor Baz Luhrmann’s Faraway Downs met Nicole Kidman en Hugh Jackman

Hulu heeft de trailer vrijgegeven voor Faraway Downs, een remake van Baz Luhrmanns film Australia uit 2008, met in de hoofdrollen Nicole Kidman en Hugh Jackman. Alle afleveringen zijn vanaf 26 november 2023 te streamden op Hulu. Bekijk de trailer hieronder.

Luhrmann herverdeelde de 165 minuten durende film in zes hoofdstukken, inclusief extra beeldmateriaal en een nieuw einde. In Faraway Downs zijn er nog steeds hoofdrollen voor Kidmans Lady Sarah Ashley, een Engelse aristocraat, en Jackmans The Drover, een ervaren veedrijver. De serie wordt nu echter verteld door de ogen van Nullah (Brandon Walters).

Faraway Downs

Faraway Downs

Het verhaal draait om de ​​Engelse aristocraat Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman), die de halve wereld over reist om haar eigenzinnige echtgenoot te confronteren en een ongebruikelijk bezit te verkopen: een veeboerderij van een miljoen hectare in de Australische Outback genaamd Faraway Downs. Na de dood van haar man smeedt de meedogenloze Australische veebaron King Carney (Bryan Brown), plannen om haar land in te nemen en met tegenzin bundelt ze de krachten met een ruige veedrijver (Hugh Jackman) om haar ranch te beschermen.

De meeslepende romantische en avontuurlijke film wordt verkend door de ogen van de jonge Nullah (Brandon Walters), een bi-raciaal inheems Australisch kind dat verstrikt is in het draconische raciale beleid van de regering dat nu de ‘Gestolen Generaties’ wordt genoemd. Samen beleeft het trio vier levensveranderende jaren, een liefdesrelatie tussen Lady Ashley en de Drover, en de onvermijdelijke impact van de Tweede Wereldoorlog op Noord-Australië.

Naast Nicole KidmanHugh Jackman en Brandon Walters zijn er rollen voor Bryan Brown als King Carney en Ben Mendelsohn als Captain Dutton.

Luhrmann regisseert Faraway Down en zal samen met Catherine Martin, Schuyler Weiss en Catherine Knapman uitvoerend produceren. Martin ontving een Academy Award-nominatie voor Beste Kostuumontwerp voor haar werk over Australië.

Faraway Downs beleeft zijn wereldpremière tijdens het eerste SXSW Sydney Screen Festival op 21 oktober. De reeks zal waarschijnlijk in Nederland te zien zijn op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...