Trailer voor The Boys in the Boat van regisseur George Clooney

MGM heeft de trailer vrijgegeven voor The Boys in the Boat, de volgende regiefilm van George Clooney met in de hoofdrollen Joel Edgerton en Callum Turner. Het sportdrama moet op eerste kerstdag, 25 december, in de bioscoop verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

De video introduceert een universiteitsroeiteam dat bestaat uit underdogstudenten die gaan roeien om te overleven tijdens een van de meest uitdagende periodes in de menselijke geschiedenis. Het benadrukt de poging van het team om goud te winnen op de Olympische Zomerspelen in Berlijn, waar ze zullen strijden tegen het Duitse nazi-roeiteam.

The Boys in the Boat

The Boys in the Boat

Gebaseerd op de bestseller non-fictieroman over het roeiteam van de Universiteit van Washington uit 1936 dat streden om goud op de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn, volgt dit waargebeurde verhaal een groep underdogs op het hoogtepunt van de Grote Depressie terwijl ze in de schijnwerpers worden gezet. en het opnemen tegen internationale elite-rivalen.

The Boys in the Boat wordt geregisseerd door George Clooney op basis van een scenario geschreven door Mark L. Smith, gebaseerd op de gelijknamige roman van Daniel James Brown uit 2013. De film heeft rollen voor Callum Turner, Joel Edgerton, Chris Diamantopoulos, Jack Mulhern, Sam Strike, Luke Slattery, Thomas Elms, Tom Varey, Bruce Herbelin-Earle, Wil Coban, James Wolk, Hadley Robinson en Courtney Henggeler.

Het is uitvoerend geproduceerd door Gary Barber, Barbara A. Hall, Andy Mitchell, Peter Oillataguerre en Kevin Ulrich. Clooney, Lee Grumett en Grant Heslov dienen ook als producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...