Trailer voor biografische drama Rustin van Netflix

Netflix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Rustin, het door Colman Domingo en Chris Rock geleide biografische drama waarin burgerrechtenactivist Bayard Rustin wordt gevolgd. De film wordt op 3 november in Amerikaanse bioscopen uitgebracht en gaat op 17 november in première op Netflix.

Rustin op Netflix

Bayard Rustin, de architect van de gedenkwaardige Mars op Washington in 1963, was een van de grootste activisten en organisatoren die de wereld ooit heeft gekend. Hij daagde de autoriteit uit, verontschuldigde zich nooit voor wie hij was, wat hij geloofde of wie hij verlangde. En hij deinsde niet terug. Hij schreef geschiedenis, maar op zijn beurt werd hij vergeten.

De film is geregisseerd door DGA Award en vijfvoudig Tony Award-winnaar George C. Wolfe en met in de hoofdrol Emmy Award-winnaar Colman Domingo. Rustin zet een langverwachte schijnwerper op de buitengewone man die, naast reuzen als dominee Martin Luther King Jr., Adam Clayton Powell Jr. ., en Ella Baker, durfden zich een andere wereld voor te stellen en inspireerden een beweging in een mars naar vrijheid.

De cast bestaat uit namen als Colman Domingo, Chris Rock, Glynn Turman, Aml Ameen, Gus Halper, CCH Pounder, Da’Vine Joy Randolph, Johnny Ramey, Michael Potts, Jeffrey Wright en Audra McDonald.

De film wordt geproduceerd door Academy Award-winnaar Bruce Cohen, Tonia Davis van Higher Ground en George C. Wolfe.

Rustin wordt op 3 november 2023 in geselecteerde bioscopen uitgebracht en gaat op 17 november wereldwijd in première op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...