Adam Sandler als 74-jarige hagedis in Netflix animatiefilm Leo

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Leo, de nieuwste animatiekomedie, met Adam Sandler als de stem van de titulaire 74-jarige hagedis. De film is vanaf 21 november beschikbaar voor streaming. Bekijk de trailer hieronder.

De video toont Leo, een stijlvol huisdier dat beseft dat hij zijn leven heeft verspild door vast te zitten in een kooi. Wanneer de leraar elke leerling de opdracht geeft een huisdier uit de klas mee naar huis te nemen, besluit hij van deze gelegenheid gebruik te maken om te ontsnappen. De dingen gaan echter niet zoals gepland als hij per ongeluk in het bijzijn van een van de kinderen praat.

Animatiefilm Leo op Netflix

Het speelt zich af in het laatste jaar van de basisschool – gezien door de ogen van een klasdier. De afgematte 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida als zijn terrariumgenootschildpad. Als hij ontdekt dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen en het leven aan de buitenkant te ervaren, maar in plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een onmogelijk gemene vervangende leraar. Het wordt uiteindelijk de vreemdste maar meest lonende bucketlist ooit…

De geanimeerde musicalkomedie is geregisseerd door Robert Marianetti, Robert Smigel en David Wachtenheim op basis van een script dat mede is geschreven door Smigel, Sandler en Paul Sado. Naast Sandler zal de film ook de stemmen bevatten van Bill Burr, Cecily Strong, Jason Alexander, Sadie Sandler, Sunny Sandler, Rob Schneider, Jo Koy, Jackie Sandler, Heidi Gardner, Robert Smigel, Nick Swardson, Stephanie Hsu, Nicholas Turturro.

Leo is uitvoerend geproduceerd door Barry Bernardi, Allen Covert, Paul Sado, Sandler en Mireille Sora.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...