Trailer voor Bird Box Barcelona

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Bird Box Barcelona. Een uitbreiding van de post-apocalyptische thriller Bird Box die in 2018 het publiek in zijn greep had. Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft uitgedund, moet Sebastian in de verlaten straten van Barcelona zien te overleven. Terwijl hij bondjes vormt met andere overlevenden en zij de stad proberen te ontvluchten, groeit er een nog duistere dreiging. Bekijk de trailer hieronder.

Bird Box Barcelona trailer

Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft gedecimeerd door ervoor te zorgen dat iedereen die het ziet zich van het leven berooft, moeten Sebastian en zijn jonge dochter Anna hun eigen overlevingsreis door de desolate straten van Barcelona navigeren. Maar terwijl ze een ongemakkelijke alliantie vormen met andere overlevenden en hun weg vinden naar een veilige haven, groeit er een dreiging die sinister is dan de onzichtbare wezens.

Bird Box Barcelona is een spin-off van Susanne Biers psychologische horrorfilm Bird Box uit 2018 met Sandra Bullock en Trevante Rhodes in de hoofdrollen. In de originele film speelt Bullock een vrouw die zichzelf en twee kinderen probeert te beschermen in een wereld waarin entiteiten zijn aangekomen die ervoor zorgen dat mensen die naar hen kijken onmiddellijk gek worden en zelfmoord plegen. Die film was een enorme hit voor Netflix, waarbij het een wereldwijd publiek trok van meer dan 45 miljoen volgens de streamer zelf.

De film Barcelona is geregisseerd en geschreven door Álex Pastor en David Pastor. De producenten zijn Dylan Clark, Chris Morgan, Núria Valls, Adrián Guerra, Josh Malerman en Ryan Lewis.

De cast bestaat uit namen als Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo De Castro, Michelle Jenner en Leonardo Sbaraglia.

Bird Box Barcelona is vanaf 14 juli 2023 wereldwijd te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...