Trailer voor Netflix film The Out-Laws met Pierce Brosnan & Ellen Barkin

Netflix geeft een eerste blik vrij op de nieuwe film The Out-Laws. De streamingdienst deelde onderstaande trailer van de komische film met Adam DeVine en Pierce Brosnan.

De video richt zich op Owen terwijl hij de ouders van zijn verloofde Parker ontmoet, gespeeld door Pierce Brosnan en Ellen Barkin. Nadat Parker voor losgeld is ontvoerd door de vijanden van haar ouders, werkt Owen samen met zijn schoonfamilie in een bankoverval om het geld te krijgen.

The Out-Laws 

The Out-Laws volgt Owen Browning (DeVine), een nuchtere bankdirecteur die op het punt staat te trouwen met de liefde van zijn leven, Parker (Nina Dobrev). Als zijn bank tijdens zijn huwelijksweek wordt overvallen door de beruchte Ghost Bandits, gelooft hij dat zijn toekomstige schoonfamilie (Pierce Brosnan en Ellen Barkin) die net in de stad zijn aangekomen, de beruchte Out-Laws zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adam DeVine, Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Nina Dobrev, Michael Rooker, Poorna Jagannathan, Julie Hagerty, Richard Kind, Lil Rel Howery en Blake Anderson.

The Out-Laws is geschreven door Evan Turner & Ben Zazove en geregisseerd door Tyler Spindel.

De film is vanaf 7 juli te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...