Trailer voor Boston Strangler met Keira Knightley en Carrie Coon

Hulu heeft eindelijk de officiële trailer uitgebracht voor Boston Strangler, het aanstaande true crime-drama van 20th Century Studios, met in de hoofdrollen Keira Knightley en Carrie Coon. Ze spelen baanbrekende verslaggevers die proberen de identiteit te achterhalen van een seriemoordenaar die in de straten van Boston terreur zaait. De film zal op 17 maart beschikbaar zijn voor streaming op Hulu in de VS. Boston Strangler is ook vanaf 17 maart te zien op Disney Plus Nederland.

De video belicht de gelijktijdige onderzoeken die worden uitgevoerd door de politie en twee verslaggevers terwijl ze proberen aanwijzingen te vinden over de beruchte \Strangler in de hoop een einde te maken aan zijn moordreeks. Bekijk hieronder de officiële Boston Strangler trailer.

Boston Strangler

Boston Strangler 

Boston Strangler is geschreven en geregisseerd door Matt Ruskin, die diepgaand onderzoek deed naar Loretta McLaughlin en Jean Cole door hun families op te sporen en hun daadwerkelijke onderzoek naar de moorden te bestuderen. De film heeft rollen voor Oscar-genomineerde Keira Knightley, Emmy-genomineerde Carrie Coon, Alessandro Nivola, David Dastmalchian, Morgan Spector, Bill Camp en Academy Award-winnaar Chris Cooper.

De film is gebaseerd op de beruchte Boston Strangler-moorden. Dit is het waargebeurde verhaal van Loretta McLaughlin, de eerste verslaggever die de moorden met elkaar in verband bracht en het verhaal van de Strangler vertelde. Zij en collega-verslaggever Jean Cole daagden het seksisme van de vroege jaren zestig uit om verslag uit te brengen over de meest beruchte seriemoordenaar van de stad en werkten onvermoeibaar om vrouwen op de hoogte te houden. Loretta vervolgde het verhaal met groot persoonlijk risico en ontdekte corruptie die twijfel deed rijzen over de ware identiteit van de Boston Strangler.

De film is geproduceerd door Ridley Scott en Kevin Walsh voor Scott Free en Tom Ackerley en Josey McNamara van LuckyChap Entertainment. Het project zal worden begeleid door Sam Roston van Scott Free, Bronte Payne van LuckyChap en Sarah Shepard van 20th Century Studios.

Boston Strangler is vanaf 17 maart 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Hulu

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...