The Forgotten Valley (Vale dos Esquecidos) te zien op HBO Max

Op HBO Max is de Braziliaanse serie The Forgotten Valley (Braziliaanse titel Vale dos Esquecidos) te zien. De serie telt tien afleveringen.

Een groep jongeren verdwaalt tijdens een wandeling in het bos en wordt opeens aangevallen. Een van hen raakt gewond en wordt meegenomen, en de rest vlucht naar een spookachtig dorp, gehuld in eeuwige mist, waaruit niemand kan ontsnappen.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op HBO Max en bekijk nu je favoriete films en series.

HBO Max

The Forgotten Valley

Een groep jongeren verdwaalt tijdens een wandeling in het bos. Wanneer ze plotseling worden aangevallen vluchten ze naar een spookachtig dorp, verborgen onder een constante mist. Wat ze echter niet weten, is dat het een vervloekte plek is, zonder uitgang en zonder communicatie met de rest van de wereld. Terwijl ze proberen te begrijpen wat er werkelijk is gebeurd en wat hen vasthoudt op die mysterieuze plek met bovennatuurlijke verschijnselen, komen de jongeren terecht in het midden van een duister geheim dat al meer dan een eeuw verborgen is gebleven.

De cast bestaat uit namen als Daniel RochaCaroline AbrasFelipe Velozo, Jiddú Pinheiro, Rodrigo Bolzan, Maidê Mahl.

De serie is gemaakt door Fábio Mendonça en Antônio Tibau.

The Forgotten Valley is te zien bij HBO Max Nederland.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter