Trailer voor Carnival Row seizoen 2 | Vanaf 17 februari op Prime Video

Amazon Studios heeft eindelijk de officiële trailer vrijgegeven voor Carnival Row seizoen 2. Het aankomende seizoen is tevens het laatste en verschijnt meer dan drie jaar na de verlenging van het fantasiedrama. De serie keert op 17 februari terug. De trailer van Carnival Row seizoen 2 blijft de groeiende spanning tussen de mensen en mythische wezens benadrukken, terwijl bovennatuurlijke wezens vechten om te overleven tegen de onrechtvaardige onderdrukking van de mens. Bekijk hieronder de officiële trailer van Carnival Row seizoen 2.

Carnival Row seizoen 2 trailer

Carnival Row seizoen 2 trailer

Carnival Row is een fantasy-noir die zich afspeelt in de neo-victoriaanse stad Burgue. Mythische wezens die hun door oorlog verscheurde vaderland ontvluchten, zijn samengekomen in de stad en de spanningen broeien op tussen burgers en de groeiende allochtone bevolking. De groeiende populatie van bovennatuurlijke wezens worstelt om samen te leven met mensen – verboden om lief te hebben.

In een fantasiewereld waar mensen en andere wezens met elkaar in conflict komen, begint seizoen twee van Carnival Row met voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom) die een reeks gruwelijke moorden onderzoekt die de maatschappelijke spanningen aanwakkeren.

Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) en de Zwarte Raaf plannen wraak voor de onrechtvaardige onderdrukking door de menselijke leiders van The Burgue, Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford). Tourmaline (Karla Crome) erft bovennatuurlijke krachten die haar lot en de toekomst van The Row bedreigen. En nadat ze is ontsnapt aan The Burgue en haar wraakzuchtige broer Ezra (Andrew Gower), komen Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) in aanraking met een radicale nieuwe samenleving die hun plannen in de war schopt. Met mensen en feeën verdeeld en vrijheid op het spel, zal elke held voor onmogelijke dilemma’s en zielsbepalende beproevingen komen te staan in de legendarische ontknoping van Carnival Row.

De hoofdrollen worden gespeeld door Cara Delevingne, Orlando Bloom, Arty Froushan, Caroline Ford, Karla Crome, Andrew Gower, Tamzin Merchant, David Gyasi.

De serie is afkomstig van Legendary Television. Het is gemaakt door Travis Beacham en René Echevarria. Uitvoerende producenten zijn Beacham, Bloom, Delevingne, Brad Van Arragon, Sarah Byrd, Jim Dunn, Sam Ernst en Wesley Strick.

Het laatste seizoen van Carnival Row gaat op 17 februari in première op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...