Trailer voor Grease: Rise Of The Pink Ladies

Paramount+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Grease: The Rise Of The Pink Ladies. Deze kun je hieronder bekijken. Grease: Rise Of The Pink Ladies zal op 6 april 2023 verschijnen op Paramount+. In Nederland zal de serie naar verwachting te zien zijn op SkyShowtime.

De prequel-serie van tien afleveringen speelt zich af in 1954 (vier jaar voor de gebeurtenissen in Grease). We keren terug naar Rydell High met een nieuwe cast van personages die klaar staan ​​om de status-quo op zijn kop te zetten. Nancy (Tricia Fukuhara), Jane (Marisa Davila), Olivia (Cheyenne Wells) en Cynthia (Ari Notartomaso) vormen de oorspronkelijke Pink Ladies.

Grease: Rise Of The Pink Ladies

Grease: Rise Of The Pink Ladies trailer

De muzikale serie wordt geïnspireerd door de film uit 1978 met John Travolta en Olivia Newton-John. De serie speelt zich af in de jaren 1950, wanneer de Pink Ladies en de T-Birds nog steeds de school regeren, en zal enkele personages bevatten die je al kent, en nog veel meer die je binnenkort zult ontmoeten. Rise of the Pink Ladies bevat muzikale nummers, waaronder hits uit de periode en originele composities.

De cast bestaat uit acteurs als Tricia Fukuhara, Marisa Davila, Cheyenne Wells, Ari Notartomaso, Shanel Bailey, Madison Thompson, Jackie Hoffman, Johnathan Nieves, Jason Schmidt en Maxwell Whittington-Cooper.

De serie is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Annabel Oakes (Awkward). Alethea Jones (Made For Love) zal de pilot van de serie en twee andere afleveringen van de serie regisseren, evenals uitvoerend produceren. Oorspronkelijk werd deze besteld door WarnerMedia’s HBO Max, die ervoor heeft gekozen om niet door te gaan met de serie in de nasleep van managementwijzigingen op het streamingplatform.

Grease: Rise of the Pink Ladies wordt geproduceerd door Erik Feigs Picturestart en Temple Hill. Dit project wordt de tweede Grease tv spin-off van Paramount TV, die als eerste Fox’s 2016 Grease: Live produceerde, dat vijf Emmy Awards in de wacht sleepte. Eerder werd ook gemeld dat Paramount Players een Grease prequel-film met de titel Summer Loving aan het ontwikkelen is, die zich zal concentreren op de zomerliefde van Danny Zuko en Sandy Olsson, die naar verluidt nog steeds in ontwikkeling is in de studio met Brett Haley als regisseur.

Grease: Rise Of The Pink Ladies zal op 6 april 2023 verschijnen op Paramount+.

Afbeelding via Paramount

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...