Trailer voor Chucky seizoen 3 | Het laatste seizoen

Een nieuwe trailer voor Chucky seizoen 3 is onthuld door stemactrice Jennifer Tilly, waarin de opkomst van John Waters wordt getoond als de maker achter de titulaire moordenaarspop.

Tilly deelde de teaser-trailer op haar X-account (voorheen Twitter), vergezeld van het onderschrift: “Het is tijd om Chucky’s maker te ontmoeten.” De achtste aflevering, ‘Final Destination’, verschijnt op 1 mei op Syfy en USA Network. De komende aflevering gaat de volgende dag ook in première op Peacock.

De clip van 30 seconden belicht de zoektocht van Jake (gespeeld door Zackary Arthur) om Chucky in het geestenrijk te vinden om voorgoed van hem af te komen. Halverwege de video werd Wendell Wilkins van Waters geïntroduceerd, waarbij hij al zijn poppencreaties zijn ‘kinderen’ noemde.

Chucky seizoen 3

In Chucky’s eindeloze honger naar macht is hij in seizoen 3 nu genesteld met de machtigste familie ter wereld – America’s First Family, binnen de beruchte muren van het Witte Huis. Hoe is Chucky hier terechtgekomen? Wat wil hij in Godsnaam? En hoe kunnen Jake, Devon en Lexy Chucky bereiken in het veiligste huis ter wereld, terwijl ze de druk van romantische relaties en het opgroeien in evenwicht houden?

De terugkerende cast bestaat uit Zackary ArthurBjörgvin ArnarsonAlyvia Alyn LindLara Jean ChorosteckiBrad DourifJennifer Tilly en Devon Sawa.

Chucky is bedacht en uitvoerend geproduceerd door franchisemaker Don Mancini, die tevens optreedt als showrunner en regisseur. Uitvoerende producenten zijn franchiseproducent en poppenmaker David Kirschner en Nick Antosca via zijn Eat the Cat-productielabel.

De komende aflevering markeert de terugkeer van de beroemde filmmaker naar Chucky’s wereld, maar dit keer als de maker van de moordende pop. In 2004 speelde Waters de hoofdrol als Pete Peters in Seed of Chucky, naast Jennifer Tilly en Brad Dourif als Chucky. Dourif was ook de stem van het titelpersonage in de Syfy-serie, terwijl Tilly ook de originele stem was voor de gothic-pop speelde in Bride of Chucky uit 1998.

In een eerder interview zei Tilly eerder.

“I have to tell you, the second half is batshit crazy. It’s insane. We have John Waters coming in. He plays the creepy doll maker that created Chucky. He’s never played the kindly father. I don’t know what, something about John, he’s got that extra zhuzh-zhuzh that he can play these parts so well. He loves Chucky and the Chucky franchise.”

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...