Trailer voor Chucky seizoen 3

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven van Chucky seizoen 3, die een voorproefje geeft van de horrorserie die in oktober terugkeert met nieuwe afleveringen. Bekijk de trailer hieronder.

Chucky seizoen 3

In Chucky’s eindeloze honger naar macht is hij in seizoen 3 nu genesteld met de machtigste familie ter wereld – America’s First Family, binnen de beruchte muren van het Witte Huis. Hoe is Chucky hier terechtgekomen? Wat wil hij in Godsnaam? En hoe kunnen Jake, Devon en Lexy Chucky bereiken in het veiligste huis ter wereld, terwijl ze de druk van romantische relaties en het opgroeien in evenwicht houden? Ondertussen wordt Tiffany geconfronteerd met een dreigende eigen crisis als de politie haar op de hielen zit vanwege de moorddadige razernij van ‘Jennifer Tilly’ vorig seizoen.

Chucky seizoen 3 deel 1 (dat uit vier afleveringen bestaat) gaat op 4 oktober in première op zowel Syfy als het USA Network. Nieuwe afleveringen zullen de volgende dag ook beschikbaar zijn om te streamen op Peacock. Deel 2 debuteert in 2024.

De terugkerende cast bestaat uit Zackary Arthur, Björgvin Arnarson, Alyvia Alyn Lind, Lara Jean Chorostecki, Brad Dourif, Jennifer Tilly en Devon Sawa.

Chucky is bedacht en uitvoerend geproduceerd door franchisemaker Don Mancini, die tevens optreedt als showrunner en regisseur. Uitvoerende producenten zijn franchiseproducent en poppenmaker David Kirschner en Nick Antosca via zijn Eat the Cat-productielabel.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

%d bloggers liken dit: