Elijah Wood special guest op Winter Editie van Heroes Dutch Comic Con

De eerste Special Guest voor de Winter Editie van Heroes Dutch Comic Con is bekend! Niemand minder dan Elijah Wood reist af naar Nederland voor het evenement in Jaarbeurs Utrecht. Tijdens het tweedaagse evenement kunnen fans met Wood op de foto, een handtekening bemachtigen of vragen aan hem stellen tijdens de Q&A op het hoofdpodium.

Elijah Wood op Heroes Dutch Comic Con 2023

De Amerikaanse Elijah Wood (1981) zit al lange tijd in het acteervak en timmerde als kindacteur flink aan de weg met rollen in diverse films, waaronder een kleine rol in Back to the Future Part II (1989). Zijn carrière nam een vogelvlucht na het ongekende succes van de Oscar-winnende The Lord of the Rings-trilogie. Na zijn rol als hobbit Frodo Baggins kende Wood successen in o.a. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004), Sin City (2005) en televisieserie Wilfred (2011—2014). Ook verleende de acteur zijn stem aan de Oscar-winnende animatiefilm Happy Feet (2006), waar hij te horen is als de tapdansende pinguïn Mumble.

Recentelijk was de acteur te zien als FBI-analist Bill Hagmaier in No Man of God (2021), dat het verhaal vertelt van seriemoordenaar Ted Bundy zijn laatste jaren in de dodencel. Uniek aan deze film is dat het werd geproduceerd door Wood zijn eigen filmproductiebedrijf, SpectreVision. Momenteel is de acteur te zien in seizoen 2 van de Emmy-genomineerde hitserie Yellowjackets (2021 — heden), waarin een middelbare scholieren voetbalteam een vliegtuigongeluk overleeft.

Elijah Wood is het gehele weekend te gast tijdens de Winter Editie van Heroes Dutch Comic Con op 18 en 19 november in Jaarbeurs Utrecht. Afgelopen zomer was de meest succesvolle editie tot nu toe voor het terugkerende evenement; meer dan 55.000 bezoekers trokken richting Jaarbeurs voor een weekend vol popcultuur. Met zeven hallen en een buitenterrein was het de grootste editie van het festival.

Early Birds tickets

Op 22 september gaat de Early Bird ticketverkoop van start in de online ticketshop van Heroes Dutch Comic Con, waarbij tegen toegangskaarten voor een gereduceerd tarief gekocht kunnen worden. Er is slechts een gelimiteerde oplage verkrijgbaar, dus op is op. De reguliere ticketverkoop gaat een week later van start. Vanaf 29 september kunnen fans voor het reguliere tarief kaarten bemachtigen.

Voor meer informatie over de tickets kijk je hier.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...