Trailer voor DC film Blue Beetle

Warner Bros. heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Blue Beetle, de aankomende superheldenfilm van DC Studios. De film moet op 17 augustus verschijnen.

De trailer laat zien hoe de titulaire held – gespeeld door Xolo Maridueña – zijn krachten verkrijgt door middel van buitenaardse biotechnologie en geeft een voorproefje van zijn reis terwijl hij eraan wend een superheld te zijn. Bekijk hieronder de Blue Beetle trailer.

Blue Beetle trailer

Recent afgestudeerde Jaime Reyes keert terug naar huis vol ambities voor zijn toekomst, alleen ontdekt hij dat thuis niet helemaal is zoals hij het achterliet. Terwijl hij zoekt naar zijn doel in de wereld, komt het noodlot tussenbeide wanneer Jaime onverwachts in het bezit komt van een oud overblijfsel van buitenaardse biotechnologie: de Scarab. Wanneer de Scarab plotseling Jaime kiest als zijn symbiotische host, krijgt hij een ongelooflijk harnas dat in staat is tot buitengewone en onvoorspelbare krachten, waardoor zijn lot voor altijd verandert als hij de superheld Blue Beetle wordt.

De film Blue Beetle is geregisseerd door Angel Manuel Soto (Charm City Kings) op basis van een scenario bewerkt door Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala). Xolo Maridueña schittert in Warner Bros. Pictures en DC Films’ eerste stand-alone Latino-geleide superheldenfilm als Mexicaans-Amerikaanse tiener Jaime Reyes. Maridueña wordt vergezeld door Oscarwinnaar Susan Sarandon, Harvey Guillén (What We Do in the Shadows), de Braziliaanse ster Bruna Marquezine (Breaking Through) als Penny, en Belissa Escobedo (Sex Appeal, Hocus Pocus 2) als Milagro Reyes, George Lopez (The Spy Next Door) als Uncle Rudy, Adrianna Barraza (Babel) als Nana, Elpidia Carrillo (Predator) als Rocio en Damián Alcázar (Narcos) als Alberto.

Blue Beetle verschijnt 17 augustus 2023 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...