Chris Hemsworth keert 16 juni terug in Extraction 2 op Netflix

Netflix heeft de teaser trailer vrijgegeven voor Extraction 2. Deze kun je hieronder bekijken. In 2020 maakte de wereld kennis met een nieuwe held: Tyler Rake (Chris Hemsworth), een onverschrokken huurling die begint aan de dodelijkste missie van zijn carrière. Maar wat verloren lijkt …kan alsnog gewonnen worden.

Extraction 2

In Extraction 2, het vervolg op Netflix’ blockbuster-actiefilm Extraction, zien we Chris Hemsworth terug als Tyler Rake. Na de gebeurtenissen in de eerste film ternauwernood te hebben overleefd, wordt Rake als Australische Black Ops huursoldaat opnieuw belast met een dodelijke missie: de gehavende familie van een meedogenloze Georgische gangster redden uit de gevangenis waar ze worden vastgehouden.

De film wordt geregisseerd door Sam Hargrave op basis van een scenario door Joe Russo. Geproduceerd wordt de film door Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall en Sam Hargrave.

De cast bestaat uit namen als Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt en Tinatin Dalakis.

Extraction 2 is vanaf 16 juni 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

 

You may also like...