Trailer voor de film Robots met Shailene Woodley & Jack Whitehall

De officiële trailer voor de aanstaande film Robots is vrijgegeven. Het gaat om de romantische scifi-komedie met Shailene Woodley en Jack Whitehall in dubbele rollen. De film gaat op 19 mei in première in de bioscoop en on demand.

De video belicht een wereld waarin mensen zichzelf gekloonde hebben tot robots.  Charlie en Elaine gebruiken allebei hun respectievelijke robots om de dingen te doen die ze niet willen doen, inclusief met elkaar uitgaan. Nadat hun klonen onverwachts verliefd op elkaar werden, sloegen Charlie en Elaine de handen in elkaar om te voorkomen dat hun robots hun identiteit volledig zouden overnemen. Bekijk hieronder de trailer van de film Robots.

Robots film trailer

In een nabij toekomstig Amerika, misleiden rokkenjager Charles en goudzoeker Elaine mensen tot relaties met illegale robotdubbels van zichzelf. Wanneer ze onbewust deze zwendel op elkaar gebruiken, worden hun robot-versies verliefd en lopen ze weg, waardoor Charles en Elaine gedwongen worden om samen te werken om ze op te sporen voordat de autoriteiten hun geheim ontdekken.

Robots is gebaseerd op het korte verhaal van Robert Sheckley en is geschreven en geregisseerd door Anthony Himes en Casper Christensen. De film heeft rollen voor Shailene Woodley (The Fault in Our Stars), Jack Whitehall (Jungle Cruise), Barney Burman, Chelsea Edmundson (Army of the Dead) en Emanuela Postacchini (The Alienist).

De film is uitvoerend geproduceerd door Tifanie J. Acosta, Gongming Cai, Karen Cao, Ting Chen, Jere Hausfater en Thorsten Schumacher. Producenten zijn Tom Culliver, Cassian Elwes, Julien Favre, Stephen Hamel en Lars Sylvest.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...