Trailer voor de film White Bird

Lionsgate heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor White Bird, de aankomende spin-off van de film Wonder uit 2017. De film is vanaf 13 oktober 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

De video toont Bryce Gheisar die de rol opnieuw speelt van Julian Albans, de pestkop van school uit de originele film. Het introduceert de grootmoeder van Julian, gespeeld door Helen Mirren, terwijl ze hem vertelt hoe ze een door de nazi’s bezet Frankrijk overleefde door de vriendelijkheid van een jongen in de hoop haar kleinzoon een belangrijke levensles te geven.

Bekijk hieronder de trailer van White Bird.

White Bird trailer

In White Bird heeft Julian (Bryce Gheisar) moeite om erbij te horen op zijn nieuwe school sinds hij van zijn vorige school is weggestuurd vanwege pestgedrag. Om hem te inspireren over hoe één vriendelijke daad een leven kan veranderen onthult Julians grootmoeder Sara (Helen Mirren) eindelijk haar bewogen levensverhaal. Tijdens haar jeugd in het door de nazi’s bezette Frankrijk riskeren haar klasgenoot en zijn moeder (Gillian Anderson) alles om de Joodse Sara te beschermen. Terwijl Sara ondergedoken zit in een schuur en de oorlog steeds grotere risico’s met zich meebrengt, ontdekken zij in een zelf gecreëerde magische wereld wat liefde is.

De film is geregisseerd door Marc Forster (Finding Neverland, Christopher Robin) op basis van een scenario geschreven door Mark Bomback, gebaseerd op R.J. Palacio’s graphic novel uit 2019. De film heeft rollen voor Ariella Glaser als Sara, Orlando Schwerdt als Julian I, Bryce Gheisar als Julian Albans, met Gillian Anderson als Vivienne en Helen Mirren als Grandmère. Het wordt geproduceerd door Palacio, Todd Lieberman en David Hoberman.

White Bird draait vanaf 13 oktober 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...