ABC kondigt Will Trent seizoen 2 aan

ABC heeft een Will Trent seizoen 2 besteld. De serie is gebaseerd op de gelijknamige romans van Karin Slaughter en volgt Special Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigations (GBI). Nadat hij bij zijn geboorte in de steek is gelaten en opgroeide in het overweldigde pleegzorgsysteem van Atlanta, is Trent vastbesloten om zijn unieke standpunt te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand wordt achtergelaten zoals hij was. Will Trent heeft het hoogste goedkeuringspercentage in de GBI.

Producent en hoofdrolspeler Ramón Rodríguez vertelde:

“We’re so thankful to our ABC and Hulu fans for joining us on this wild ride and watching ‘Will Trent.’ When we set out to bring the series to television screens, we wanted to do justice to the gritty, thrilling world that Karin Slaughter created with her bestselling book series. Liz Heldens, Dan Thomsen and the creative team have developed complex and nuanced characters that people are relating to on a human level — and it hasn’t hurt having our little star, Betty, on the call sheet. We’re so excited for the opportunity to dive deeper into these stories with season two.”

Will Trent seizoen 2

Het verhaal volgt Special Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI). Als eenling heeft hij het hoogste ophelderingspercentage van de GBI en kan hij als geen ander een plaats delict ontleden. Will werd bij zijn geboorte achtergelaten en doorliep een traumatische jeugd in het overvolle pleegzorgsysteem van Atlanta. Ondanks zijn persoonlijke uitdagingen is hij vastbesloten zijn unieke perspectief te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hij.

De serie Will Trent is gebaseerd op de boekenreeks van Karin Slaughter en heeft Ramón Rodríguez, Erika Christensen, Iantha Richardson, Jake McLaughlin en Sonja Sohn in de hoofdrollen.

In Nederland is de serie Will Trent te zien op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter