Trailer voor de Robert Rodriguez film Hypnotic met Ben Affleck

De officiële trailer is vrijgegeven voor de film Hypnotic van regisseur Robert Rodriguez. De trailer toont Ben Affleck die een detective speelt die naar zijn dochter zoekt terwijl hij leert over de krachtige effecten van hypnose.

Bekijk hieronder de officiële Hypnotic trailer.

Hypnotic film trailer

Vastbesloten om zijn vermiste dochter te vinden, merkt Austin-rechercheur Danny Rourke (Ben Affleck) in plaats daarvan dat hij in een konijnenhol terechtkomt terwijl hij een reeks realiteitsvervormende bankovervallen onderzoekt, waarbij hij zijn meest fundamentele aannames over alles en iedereen in twijfel zal trekken. Geholpen door Diana Cruz (Alice Braga), een paranormaal begaafde, achtervolgt Rourke tegelijkertijd en wordt achtervolgd door een dodelijk spook (William Fichtner) – de enige man waarvan hij denkt dat hij de sleutel heeft tot het vinden van het vermiste meisje.

Hypnotic is geschreven en geregisseerd door Robert Rodriguez en geschreven door Max Borenstein. De hoofdrollen worden gespeeld door Ben Affleck, William Fichtner, Alice Braga, Jeff Fahey, Kelly Frye, JD Pardo en Hala Finley.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...