Trailer voor Fear The Walking Dead seizoen 8 | Laatste seizoen

De Fear the Walking Dead seizoen 8 trailer is uitgebracht, het laatste seizoen van de populaire The Walking Dead spin-off. Co-showrunner Ian Goldberg kondigde ook aan dat Fear the Walking Dead seizoen 8 een tijdsprong van zeven jaar zal bevatten.

De franchise werd in 2020 uitgebreid met een nieuwe spin-off-serie getiteld The Walking Dead: World Beyond, en een anthologiereeks met de titel Tales of the Walking Dead in 2022. Tegen 2022 werden drie nieuwe spin-offs aangekondigd, namelijk The Walking Dead: Dead City gericht op Negan en Maggie, Daryl Dixon gericht op Daryl en een naamloos Rick en Michonne spin-off-serie die oorspronkelijk een trilogie van films moest worden.

 

Fear The Walking Dead seizoen 8 trailer

Het achtste seizoen van Fear the Walking Dead begint na het einde van seizoen 7, wanneer Morgan’s (Lennie James) en Madison’s (Kim Dickens) hopen Mo te redden van PADRE, maar dat ging niet zoals gepland. Nu leven Morgan, Madison en de anderen die ze naar het eiland hebben gebracht onder de cynische heerschappij van PADRE. Nu de personages gedemoraliseerd en neerslachtig zijn, ligt de taak om het geloof in een betere wereld weer aan te wakkeren bij de persoon die Morgan en Madison in de eerste plaats wilden redden: Morgan’s dochter, Mo.

Het laatste seizoen heeft rollen voor Lennie James als Morgan, Kim Dickens als Madison, Colman Domingo als Victor Strand, Danay Garcia als Luciana Galvez, Austin Amelio als Dwight, Christine Evangelista als Sherry, Karen David als Grace Mukherjee, Jenna Elfman als June en Rubén Blades. als Daniël Salazar.

Fear the Walking Dead is uitvoerend geproduceerd door Scott M. Gimple, showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg, evenals Robert Kirkman, David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero, en geproduceerd door AMC Studios.

Afbeelding via AMC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...