Workin’ Moms seizoen 7 vanaf 26 april op Netflix

Workin’ Moms seizoen 7 zal vanaf 26 april 2023 te zien zijn op Netflix. Het zevende seizoen van de komische serie is ook het laatste seizoen.

In het zevende en laatste seizoen verkent Workin’ Moms duurzame vriendschappen, ambitieuze carrières, het opvoeden van gezinnen en opgroeien. De grootste uitdaging van allemaal is het vinden van de juiste balans.

Workin’ Moms seizoen 7 op Netflix

De serie volgt de levens van vier vrouwen terwijl ze een balans vinden tussen liefde, carrières en ouderschap. In elkaar treffen ze ondersteuning en uitdaging, ook als het leven tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis, een kans op een grote baan, een post-partumdepressie of een ongeplande zwangerschap betreft – ze confronteren zowel het goede als het slechte met een fijne houding en humor. De onbevreesde Kate heeft haar gebreken en moet keuzes maken over lastige kwesties die haar thuis of het leven betreffen. Ze rekent op haar beste vriendin Anne, een ‘no-nonsense’ psychiater en moeder van twee kinderen. De charmante en onvoorspelbare Frankie fleurt elk duister moment op terwijl ze worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Ten slot is er de lieve meid Jenny, die in het verleden bij een studentenclub voor vrouwen zat. Samen confronteren de vriendinnen de realiteit van wat het inhoudt een werkende moeder te zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Catherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind. In de eerste vijf seizoenen was ook Juno Rinaldi een van de vaste castleden, maar zij verliet de serie voor aanvang van het zesde seizoen. Hierna werd Enuka Okuma gepromoveerd tot vast castlid.

Workin’ Moms is een Canadese komedieserie van de zender CBC. De serie ging in première op 10 januari 2017. Reitman bedacht de reeks samen met haar man Philip Sternberg. De actrice, scenarist, regisseur en producent trad in de voetsporen van haar vader Ivan Reitman (Ghostbusters) en haar broer Jason Reitman (Up in the Air).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter