Trailer voor film Civil War (2024) van Alex Garland

De eerste trailer voor Alex Garland en A24’s film Civil War is vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

A24 heeft de eerste trailer geplaatst voor Civil War, de nieuwe politieke thriller geschreven en geregisseerd door Garland. Op de beelden is te zien hoe de Verenigde Staten in puin liggen nadat het land met zichzelf in oorlog is geraakt, tot het punt waarop de driejarige president, gespeeld door Nick Offerman, opdracht heeft gegeven tot luchtaanvallen op zijn thuisveld.

Civil War film 2024 trailer

Civil War film (2024)

Een race naar het Witte Huis in het Amerika van de nabije toekomst balanceert op het scherp van de snede.

Naast Nick Offerman (Parks and Rec en The Last of Us) zijn er rollen voor Kirsten Dunst (Spider-Man, The Power of the Dog), Cailee Spaeny (Priscilla, Pacific Rim: Uprising), Wagner Moura (Puss in Boots: The Last Wish, The Grey Man), Stephen McKinley Henderson (Dune, Beau Is Afraid) en Jesse Plemons (Killers of the Flower Moon, Judas and the Black Messiah).

De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland, die in het verleden een aantal keren met A24 heeft samengewerkt. Garland maakte zijn speelfilmdebuut in 2014 met A24’s Ex Machina, met in de hoofdrollen Oscar Isaac, Domhnall Gleeson en Alicia Vikander. Hij volgde dat met de door Natalie Portman geleide Annihilation in 2018 voordat hij in 2022 Men regisseerde met Jessie Buckley en Roy Kinnear. Garland was ook schrijver van 28 Days Later uit 2002, Sunshine uit 2007 en Dredd uit 2012.

De film Civil War verschijnt in het voorjaar van 2024 in de bioscoop. De film wordt ook vertoond in IMAX.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...