Trailer voor film IF (Imaginary Friends) met en van John Krasinski

Paramount Pictures heeft de eerste officiële trailer en poster onthuld voor de film IF, de komende fantasy-komedie afkomstig van regisseur en ster John Krasinski. Bekijk de trailer hieronder.

De poster biedt een eerste blik op een van de denkbeeldige vrienden die te zien zullen zijn in de met sterren bezaaide film, die ook zal worden geleid door Ryan Reynolds. De film zal naar verwachting op 16 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

 

IF film IF film

IF film trailer

IF is geschreven en geregisseerd door John Krasinski, gebaseerd op zijn oorspronkelijke idee over de reis van een kind om zijn of haar verbeelding te herontdekken. De film draait om een ​​jong meisje dat het vermogen heeft om de denkbeeldige vrienden van mensen te zien die zijn achtergelaten nadat hun echte vrienden zijn opgegroeid. Krasinski vertelde eerder:

“Imaginary friends are not just these adorable creations, they are time capsules for our hopes, dreams, ambitions. I wanted people to leave this movie believing in something bigger and believing in something beautiful. It’s very real, and it’s very possible.”

In de film zijn er ook rollen voor Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge, Fiona Shaw, Alan Kim, Cailey Fleming, Bobby Moynihan, Louis Gossett Jr., Matt Damon, Jon Stewart, Emily Blunt, Sam Rockwell, Richard Jenkins, Maya Rudolph, Awkwafina, Christopher Meloni, Sebastian Maniscalco en Vince Vaughn. Het wordt geproduceerd door Krasinski, Allyson Seeger en Andrew Form via hun Sunday Night-uithangbord, samen met Reynolds voor Maximum Effort. George Dewey is ook uitvoerend producent via Maximum Effort.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...