Trailer voor film Luther: The Fallen Sun

Netflix heeft vandaag de eerste trailer van Luther: The Fallen Sun vrijgegeven, het vervolg op de gelijknamige bekroonde televisiereeks. In de thriller kruipt Idris Elba opnieuw in de huid van rechercheur John Luther. De film is vanaf 10 maart exclusief te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Luther: The Fallen Sun film trailer

In Luther: The Fallen Sun wordt Londen geterroriseerd door een gruwelijke seriemoordenaar terwijl de gevallen rechercheur John Luther (Idris Elba) in de gevangenis zit. Hij wordt nog steeds geplaagd door de gedachte dat hij er niet in is geslaagd de cyberpsychopaat te vangen die hem tot op de dag van vandaag blijft uitdagen. Luther besluit om uit de gevangenis te ontsnappen om de klus alsnog te klaren.

De cast bestaat uit namen als Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, Dermot Crowley. De regie is in handen van Jamie Payne op basis van een scenario geschreven door Neil Cross. Het zal dienen als filmvoortzetting van de gelijknamige televisieserie van Cross. Het concept van een film adaptatie van de BBC-serie werd voor het eerst ter sprake gebracht in augustus 2013, toen de maker van de serie onthulde dat hij een script had geschreven voor een prequel op de serie.

Luther: The Fallen Sun is vanaf 10 maart 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...