Trailer voor film Medusa Deluxe met Anita-Joy Uwajeh

A24 heeft de eerste officiële trailer uitgebracht voor Medusa Deluxe, het aanstaande moordmysterie met in de hoofdrollen Clare Perkins (EastEnders) en Anita-Joy Uwajeh (Vampire Academy).

De video toont een moordende kapperswedstrijd die plotseling verandert in een plaats delict nadat een van de deelnemers op mysterieuze wijze is vermoord. De film is gepland om op 11 augustus in geselecteerde bioscopen en op VOD te verschijnen.

Bekijk hieronder de Medusa Deluxe trailer.

Medusa Deluxe

Getalenteerde, ambitieuze en achterbakse haarstylisten verzamelen zich voor een wedstrijd in Engeland, maar vinden een van hen vermoord voordat de jurering kan beginnen. In deze duivels grappige whodunit kronkelen concurrenten door neonverlichte zalen en backstage kleedkamers, terwijl ze op zoek gaan naar de moordenaar onder hen.

Medusa Deluxe is geschreven en geregisseerd door Thomas Hardiman in zijn speelfilmdebuut. De film heeft rollen voor Anita-Joy Uwajeh, Clare Perkins, Darrell D’Silva, Debris Stevenson, Harriet Webb, Heider Ali, Kae Alexander, Kayla Meikle, Lilit Lesser, Luke Pasqualino en Nicholas Karimi.

De film is uitvoerend geproduceerd door Lizzie Francke, Jim Mooney, Walli Ullah en Eva Yates, met Michael Elliott, Nell Green, Lee Groombridge en Louise Palmkvist Hansen als producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...